Xoam.net

Websites, webshops, apps
maatwerk - uw budget - onze expertise

Web Design op maat


Elk bedrijf is anders, bijgevolg is elke website anders. Wij helpen u om de website te maken die perfect past bij het imago van uw bedrijf. Dit kan gaan van een eenvoudige website waarop u informatie wil tonen aan bezoekers tot een uitgebreid bestelsysteem met een back-end waarin u uw volledig klantenbestand, bestellingen, facturaties, leveringen e.d. kunt automatiseren.

Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw website bovenaan in google zal staan en er perfect uitziet op elke pc, tablet en smartphone.

Een greep uit de mogelijkheden


Onze kwaliteiten


Web design

Een uniek web-imago voor uw bedrijf? Daar staan wij voor.

Programming

Laat die code maar aan ons over. Wij zorgen ervoor dat alles gewoon werkt.

E-mail

E-mails versturen met een professioneel e-mailadres en opvolgen via je smartphone? Geen probleem!

SEO

U wilt gevonden worden door bovenaan in de zoekrobots te staan? Daar zorgen wij voor.

Web design & programming


Maatwerk

Het kan niet korter verwoord worden. Elke website is uniek en elk bedrijf wil zijn visie op zijn eigen manier naar het publiek brengen. Deze representatie is echter enkel het uiterlijk van de website. In de achtergrond kan er een back-end geprogrammeerd worden waarmee men veel bedrijfstaken kan uitvoeren zoals nieuwsberichten plaatsen, mailings versturen, de producten en bestellingen beheren, prijzen aanpassen, facturen genereren, reservaties op een kalender tonen,... . De mogelijkheden zijn praktisch ongelimiteerd. Wij verzorgen zowel de front-end (het uiterlijk) als de back-end van uw website, zodat u niet alleen uw visie kan overbrengen, maar in de achtergrond ook een groot deel van uw bedrijfstaken kan versimpelen en automatiseren.

Tarieven

Wij geven u voor een nieuw project een vaste prijs, zodat u vanaf het begin al weet aan welke kosten u zich kan verwachten. Deze vaste kost wordt bepaald na een vrijblijvend gesprek waarin u al uw wensen uitlegt, waarna we het aantal uren dat hieraan gewerkt moet worden goed kunnen inschatten. Als we deze geschatte termijn overschrijden, betaalt u hiervoor niets extra.

Onderhoudscontract

Na de afloop van het project bieden we vrijblijvend een onderhoudscontract aan. Dit is een contract waarin alle hosting-kosten en maandelijks een aantal uren onderhoud inziten aan een sterk verlaagd tarief.

Webhosting

De webhosting kan rechtstreeks via Xoam geregeld worden maar u mag ook zelf de webhosting voorzien waarop wij uw website en/of database kunnen plaatsen.

Portofolio


Wat zeggen Onze klanten


contacteer ons

voor een vrijblijvend gesprek